10.11.2020

* Журавлина містить безліч антиоксидантів, а також має протиракові і протизапальні властивості. Вчені все частіше і частіше наполягають на тому, що журавлина має бути обов’язковим продуктом в профілактиці ракових захворювань. Вважається, що сік ягоди, зв’язуючись з двома ферментами людського організму, що викликають утворення ракових клітин, активно протидіє їх створення і поширення. Крім того, в журавлині містяться речовини, які, захищаючи ДНК, перешкоджають росту раку клітин товстого кишечника або простати. В “чудо-ягоді” виявлений кверцитин – продукт, який може допомогти запобігти раку молочної залози і товстої кишки.

* Журавлина містить такі потужні фенольні антиоксиданти як антоціани, які забезпечують її лікувальні властивості. Фенольні антиоксиданти також збільшують рівень “хорошого” холестерину і зменшують рівень “поганого”, знижуючи потенційний ризик захворювання атеросклерозом. Резвератрол, знайдений в журавлині в натуральному вигляді, має протипухлинну дію. Резвератрол пригнічує поширення пухлинних клітин.

* У дослідженнях вже було показано, як журавлина знижує холестерин і перешкоджає утворенню бляшок в судинах і формуванню тромбів, захищає судини мозку від інсультів. Встановлено, що містяться в журавлині урсоловая і олеаноловая кислоти розширюють венозні судини серця, живлять серцевий м’яз. Журавлина зменшує головні болі, знижує вміст протромбіну в крові, підвищують еластичність, міцність стінок кровоносних капілярів. Ягоди журавлини корисно вживати при підвищеному кров’яному тиску, гіпо- та авітамінозі С.

* Журавлинний екстракт, малиновий екстракт, горобиновий екстракт, фруктоза, виноградний цукор, солі кальцію, екстракт зародків пшениці, таурин, цитрат магнію, суміш вітамінів (А, C, E, B1, B2, B6, B12, D, ніацин, біотин, пантотенова кислота, фолієва кислота).

  • підвищення концентрації уваги,
  • стимуляція розумової діяльності;
  • судоми і м’язові спазми;
  • остеопороз;
  • незбалансоване харчування.
  • * Рекомендується для учнів, які працюють, спортсменів, людей похилого.
  • * Не підходить для хворих на цукровий діабет.

* Журавлина містить безліч антиоксидантів, а також має протиракові і протизапальні властивості. Вчені все частіше і частіше наполягають на тому, що журавлина має бути обов’язковим продуктом в профілактиці ракових захворювань. Вважається, що сік ягоди, зв’язуючись з двома ферментами людського організму, що викликають утворення ракових клітин, активно протидіє їх створення і поширення. Крім того, в журавлині містяться речовини, які, захищаючи ДНК, перешкоджають росту раку клітин товстого кишечника або простати. В “чудо-ягоді” виявлений кверцитин – продукт, який може допомогти запобігти раку молочної залози і товстої кишки.

* Журавлина містить такі потужні фенольні антиоксиданти як антоціани, які забезпечують її лікувальні властивості. Фенольні антиоксиданти також збільшують рівень “хорошого” холестерину і зменшують рівень “поганого”, знижуючи потенційний ризик захворювання атеросклерозом. Резвератрол, знайдений в журавлині в натуральному вигляді, має протипухлинну дію. Резвератрол пригнічує поширення пухлинних клітин.

* У дослідженнях вже було показано, як журавлина знижує холестерин і перешкоджає утворенню бляшок в судинах і формуванню тромбів, захищає судини мозку від інсультів. Встановлено, що містяться в журавлині урсоловая і олеаноловая кислоти розширюють венозні судини серця, живлять серцевий м’яз. Журавлина зменшує головні болі, знижує вміст протромбіну в крові, підвищують еластичність, міцність стінок кровоносних капілярів. Ягоди журавлини корисно вживати при підвищеному кров’яному тиску, гіпо- та авітамінозі С.

* Журавлинний екстракт, малиновий екстракт, горобиновий екстракт, фруктоза, виноградний цукор, солі кальцію, екстракт зародків пшениці, таурин, цитрат магнію, суміш вітамінів (А, C, E, B1, B2, B6, B12, D, ніацин, біотин, пантотенова кислота, фолієва кислота).

  • підвищення концентрації уваги,
  • стимуляція розумової діяльності;
  • судоми і м’язові спазми;
  • остеопороз;
  • незбалансоване харчування.
  • * Рекомендується для учнів, які працюють, спортсменів, людей похилого.
  • * Не підходить для хворих на цукровий діабет.

Напишіть коментар