Скутість

Пити «Изотонический чай з лимоном» до і після занять спортом. Наносити «Крем з ялівцем» або «Бальзам для тіла» до початку фізичної активності. Використовувати «Есенцію для ванн« Ялівець »для прийняття гідротерапевтичних ванн або душу.

Анемія

Приймати столову ложку «Наросан Чорниця» вранці і в середині дня. Звернутися до лікаря.

Артрит

Щодня приймати 3 капсули «ОСАРТ»; щодня приймати 3 десертні ложки «Гірського ялівцю» і 2 кавові ложки «Артіфіт». Наносити «Бальзам для тіла» і крем «Чайне дерево» 3 рази в день, чергуючи нанесення обох продуктів на запалений суглоб. Звернутися до лікаря.

Остеоартрит

Приймати 3 капсули «ОСАРТ» щодня, 2 кавові ложки «Артіфіт»; випивати 3 склянки «Молочної сироватки зі смаком персика» в день. При болю використовувати крем «Ялівець» і масло «Плюс 33 + 7», змішуючи на долоні крем з 5 краплями олії «Плюс 33 + 7», наносити масажними рухами. Приймати 3 рази на тиждень ванни з есенцією для ванн «Ялівець», які значно поліпшать стан. Звернутися до лікаря.

Втома, стомлення, виснаження

Приймати по 1 таблетці драже «Гуарани» вранці і опівдні. Приймати столову ложку «Наросан Червона ягода» під час їжі.

Болі в області шиї

Нанести на область болю крем «Ялівець» з декількома краплями масла «Плюс 33 + 7». Якщо є запалення, використовувати крем «Лаванда» з маслом «Плюс 33 + 7». Випивати 3 чашки чаю з мелісою в день, останній раз – перед сном.

Ішіалгія і біль в спині

Приймати 3 капсули «ОСАРТ» щодня. Випивати 3 чашки чаю з мелісою в день, останній раз – перед сном. При болю використовувати крем «Ялівець» і масло «Плюс 33 + 7», змішуючи на долоні крем з 5 краплями олії «Плюс 33 + 7», наносити масажними рухами. Приймати 3 рази на тиждень ванни з есенцією для ванн «Ялівець», які значно поліпшать стан. Звернутися до лікаря.

Для спортсменів

Кілька рекомендацій по мірі необхідності. Приймати 2 капсули «ОСАРТ» в день (для зміцнення суглобів) і «Нарофіт» в якості перекусу і на вечерю (в якості харчової добавки). Приймати по 2 пачки «ВіталФіт» в день (збільшення кількості білка). Приймати «Наросан Червона ягода» при фізичному виснаженні. Випивати «Изотонический чай з лимоном» до, під час і після фізичної активності (щоб отримати енергії на 4 години і запобігти зневоднення). Наносити «Бальзам для тіла», щоб запобігти скутість. Наносити крем «Ялівець», щоб зігріти м’язи і масло «Плюс 33 + 7» при болях в суглобах. Наносити «Спрей для ніг» на черевики і шкарпетки.

Біль у м’язах. Приймати 3 капсули «ОСАРТ» щодня. Використовувати крем «Ялівець» і масло «Плюс 33 + 7», змішуючи на долоні крем з 5 краплями олії «Плюс 33 + 7», наносити для зменшення болю. Ми рекомендуємо «басік» + смужки для тестування: при частих болях в м’язах і суглобах рекомендується контролювати рівень рН і приймати мінеральні добавки. Проводьте тест на рН з смужками для тестування раз в тиждень.

Фіброміалгія

Приймати 3 капсули «ОСАРТ» в день. Змішати крем «Ялівець» з маслом «Плюс 33 + 7» і нанести на больові точки. Полегшення дає і гідротерапія – щоденні ванни з есенцією для ванн «Ялівець». Зверніться до лікаря. Ми рекомендуємо «басік» + смужки для тестування: при частих болях в м’язах і суглобах рекомендується контролювати рівень рН і приймати мінеральні добавки. Проводьте тест на рН з смужками для тестування раз в тиждень.

Переломи кісток

Приймати 3 капсули «ОСАРТ» щодня. Випивати 3 склянки «Молочної сироватки зі смаком персика» в день. Звернутися до лікаря.

Остеопороз

Приймати 3 капсули «ОСАРТ» в день. Випивати 3 склянки «Молочної сироватки зі смаком персика» в день; приймати столову ложку «Наросан Червона ягода» вранці і в середині дня. Приймати по 1 пухирцю кожні 6 місяців. Звернутися до лікаря.

Розтягування і перенапруги

Негайно нанести «Бальзам для тіла», а потім наносити його в міру необхідності. Бальзам відразу ж полегшує біль. Згодом для полегшення болю використовувати масло «Плюс 33 + 7» і крем «Ялівець». Щодня приймати 3 капсули «ОСАРТ» для зміцнення суглобів. Звернутися до лікаря.

Напишіть коментар