Лікування серцево-судинних захворювань продукцією Nahrin

Судоми

Приймати 2 столові ложки «Наросан Апельсин» в день – вранці і вдень. Приймати 2 капсули «Фортівен» вранці і ще 2 капсули ввечері. Наносити «Бальзам для ніг» перед сном і після фізичних навантажень для зменшення дискомфорту.
Набряки і затримка рідини. Приймати 3 десертні ложки «Гірського ялівцю» в день. Випивати 3 склянки «Молочної сироватки зі смаком персика» в день. Звернутися до лікаря.

Відсутність концентрації, психологічна загальмованість

Приймати 2-3 чайні ложки «Чаю з мелісою» в день. Приймати дві столові ложки «Наросан Апельсин» в день. Ароматерапія з маслом лимона.

Флебіт

Приймати 3 капсули «Фортівен» в день. Щодня наносити на уражену ділянку крем «Лаванда» і «Бальзам для ніг», щоб зменшити запалення (можна наносити кілька разів на день). Звернутися до лікаря.

Шок

Нанести «Бальзам для тіла» на місце забитого місця. Миттєво знімає біль і запобігає появі синців.

Удари або синці

Наносити «Бальзам для тіла» на область гематоми, поки вона не зникне.

Геморой

Приймати 3 капсули «Фортівен» в день. Щоб полегшити біль, наносити крем «Лаванда» на уражену ділянку стільки раз, скільки це необхідно. Звернутися до лікаря.

Гіпертонія (високий тиск)

Приймати 3 чайні ложки «Гірського ялівцю» в день. Випивати 3 склянки «Молочної сироватки зі смаком персика». Приймати 2 капсули «Риб’ячого жиру (Омега-3)» в день. Рекомендується замінити кухонну сіль «Приправами« Нарин ». Звернутися до лікаря.

Поганий кровообіг, холодні руки і ноги

Приймати 3 капсули «Фортівен» в день. Приймати 3 рази на тиждень ванни з «есенції гірського ялівцю». Можна також приймати ванни для ніг з додаванням «Солі для ніг». Використовувати крем «Ялівець».

Профілактика серцево-судинних захворювань

Приймати 2 чайні ложки «Наросан Апельсин» в день. Приймати 2 «Капсули червоного вина з Q10» в день. Звернутися до лікаря.

«Тромбоз туристів»

Приймати 3 таблетки «Фортівен» щодня протягом 10 днів до і під час поїздки. Наносити «Бальзам для ніг» висхідними рухами від низу до верху кілька разів під час поїздки.

Тромбоз

Приймати 6 капсул в «Фортівен» в день: 2 вранці, 2 вдень і 2 ввечері. Приймати 3 десертні ложки «Гірського ялівцю» щодня. Наносити крем «Лаванда» на уражену ділянку декілька разів на день, також використовувати «Бальзам для ніг» вранці і ввечері. Наносити «Бальзам для тіла» для миттєвого зняття симптомів. Звернутися до лікаря.

Варикозне розширення вен

Приймати 3 капсули «Фортівен» в день. Наносити «Бальзам для ніг» вранці і ввечері висхідними рухами від ступень до ніг. Нанести «Бальзам для тіла» для миттєвого зняття симптомів.

Напишіть коментар